Styrelsen 2024 

 

Cecilia med Peggy och Primula

Cecilia Birgersson med ardennerhästarna Peggy e. Barry och Primula Veris e. Regent

Ordförande: Cecilia Birgersson

Cecilia Birgersson bor i Skämsta, Tierp. Arbetar med sina hästar, klipper både gräs och utför slåtter med häst åt bland andra Gävle kommun, Tierps kommun, har uppdragskörningar även i Uppsala kommun och åt privatpersoner.

På gården bedrivs det avel i liten skala och inkörning av unghästar tar upp stor del av tiden under vinterhalvåret.

Tfn 070-216 65 55 

Vice Ordförande: Ivan Eriksson

Ivan Eriksson bor i Torsvi udd, Enköping, Lant/skogsbrukare med ardennern nära hjärtat, avel och körning är stora intressen för Ivan.

Tfn 070-285 00 26

styrelsen-002

Kassör: Gunilla Söderberg 

Gunilla Söderberg bor i Tillinge-Mälby, Enköping. Nu mer pensionerad (om man nu kan bli det) bonde med ardennerhästarna Olivia och Barosso, Gunilla är en aktiv föreningsmänniska som gjort mycket för klubben.

Tfn 076-115 61 50

         

Sekreterare: Marlene Blomqvist 

Marlene Blomqvist bor i Riala, Norrtälje. Har bland annat ardennern Öbergets Coco Chanel, men även SWB  och New Forest.

20130302_009

Ledamot: Kjell Sjöström 

Kjell Sjöström bor i Gryttjom, Tierp. Har under många år arbetat aktivt både i föreningen och med verksamheten “Tomtens Stuga” där gästerna åkte häst (ardenner så klart) och vagn till stugan för att njuta av ett underbart julbord i stämningsfull miljö. 

Suppleant: Anders Thorell

Anders Thorell från Uppsala. Självutnämnd “Ardennernörd” som kan det mesta om stamtavlor på våra hästar genom åren, Anders (som själv är domare) brukar alltid ställa upp och berätta om de nya hingstarna efter premieringen på Grevagården och även tipsa oss om vad vi ska tänka på när vi ska visa/träna visning med våra hästar, vad domaren tittar på.

Johanna med Preja

Suppleant: Johanna Zelin 

Johanna Zelin från Almunge, Uppsala är en duktig kusk som är mycket aktiv i de aktiviteter som Upplands Ardennerklubb arrangerar, hon har en ardennerhäst vid namn Brotorps Preja.  

 

Ungdomsrepresentant: Tindra Adolfsson 

Tindra Adolfsson bor i Enköping och är även Upplands Ardennerklubbs webbsideansvarig och “amatörfotograf” vars bilder ni finner på denna hemsida under fliken “Bilder” från 2023 och framåt. 

 

Valberedningen 

Sammankallande: Magnus Andersson

Rickard Eriksson

Linnéa Cedstedt